Concediu pentru suflet la Sarmisegetusa

Concediu pentru suflet la Sarmisegetusa
 Te Invit sa facem împreuna o vacanta, sa mergem aiurea pe coclauri, așa cum o făceam când eram copii.
Te invit sa guști din nou bucuria nepăsării zilei de mâine, libertatea de a lăsa sa se întâmple mergând cu tălpile goale prin iarba…. sau poate nu…. sau poate doar mergând așa cum iți place, simțind adierea unui vânticel cald si răcoros , auzind cântecul frunzelor mângâiate de curenți de aer, bucurând-te de energiile cetăților dacice.
Ce se va întâmpla?
Descoperi credințele limitative care îți blochează zborul către o stare de armonie si liniște lăuntrica
Descoperi părți din scenariul de viață care se tot repeta si care te țin legat/a într-o bucla fără ieșire ( deocamdată ) . Înveți cum sa îți rescrii scenariul de viață
Conectarea cu copilul interior si
vindecarea lui prin tehnici de relaxare, respirație si întărire a eului.
Pentru cei care vin in cuplu vor descoperi noi bucurii, noi motivații pentru rearmonizarea cuplului, diferite limbaje ale iubirii, care intr-un final va pot conduce către retrăirea indragostelii de început.
Descoperi modele de reacții care ti-au fost odată folositoare, dar acum sunt total inadecvate, descoperi mecanisme de apărare perimate dar pe care încă le folosești. Le descoperi si înveți cum sa le dai de-o parte, cum sa creezi noi metode de a reacționa, adaptate dorințelor tale de azi.
Descoperi cat poate fi de ușor sa zici ”nu” sau sa zici da si cat de ușor este sa poți cere fără însă a reproșa. Descoperi drumul către asertivitate, drumul către o exprimare libera, lipsita de critici sau de vinovății, sau de rușine.
Vom învăța tehnici de iertare si împăcare cu anumite aspecte ale trecutului nostru.
Cum facem toate acestea??? O sa sap adânc in mine încât o sa mă doară??? Așa am auzit ca se întâmpla – gândești tu, cititorule
Toate acestea le vom face stand de vorba la focul de tabără de fiecare seara, le vom face mergând prin cetățile dacice, le vom face conectând-ne la egregorul cetăților dacice, permițând sa ne lăsăm absorbiți in farmecul magic al tradițiilor ancestrale de pe acest pământ.
Vom vizita cetatea Sarmisegetusa, cetatea Fetele albe, Cetate Costești, Cetatea Blidaru, Cetatea Piatra Roșie.
Nu uitați: O viață normala este o viață cu probleme. Important este sa trecem râzând prin ele.
Organizator : MARIANA DRAGAN – psiholog, psihoterapeut
Facultatea de psihologie – Master in PSihologie clinica
Psiholog clinician autorizat Colegiul Psihologilor din Romania
Psihoterapeut in hipnoza clinica ericksoniana si psihoterapie integrativa – autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania
Psihoterapeut transpersonal – Facilitator respirație Pneuma – Holotropica – maeștri Juan Ruiz Naupari – shaman contemporan, peruan, născut in Cuzco, profesor doctor in psihologie fondator al Asociației Culturale Inkari – curs autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania
Călătoria va fi o călătorie de dezvoltare personala transpersonala. Pentru cine își dorește decontarea pe firma, va rog sa transmiteți din timp datele de identificare.
 Perioada – 21- 27 august 2017
Costul călătoriei – depinde de tipul de cazare pe care îl alegi. Eu voi sta la cort pentru ca îmi e dor sa dorm pe pământ, îmi e dor sa mă conectez cu pământul.
La cort – cu posibilitate de a folosi toaleta, dus apa calda, apa rece in interiorul pensiunii – 690 Ron
Cazare in pensiune, camera dubla sau tripla – 900 Ron
La cerere se poate organiza transport, dar pana una alta locul de întâlnire este localitatea Costești, Județul Hunedoara.

Pentru detalii ma puteti contacta pe facebook – Mariana Dragan Psiholog – sau la numarul de telefon 0755 91 62 62

Vino sa iti faci concediul la Sarmisegetusa Regia!

Te chem sa stai in liniste si sa asculti chemarea stramosilor, chemarea padurilor de dinainte de a fi paduri.

Va chem in vacanta la SARMISEGETUSA.
VOm vizita Sarmisegetusa Regia – aici vom auzi chemarea stramosilor. Ne vom armoniza cu intelepciunea lor pana cand vom ajunge sa interiorizam macar o parte din ea. La Sarmisegetusa Regia ne ducem pentru vindecarea de gandurile orasului, ne ducem pentru echilibrarea chakrelor, pentru intarirea vointei, pentru vindecarea emotionala. Fiecare sanctuar are rolul lui in povestea vindecarii noastre. SI eu am rolul meu. Sa va spun despre sanctuare, despre cum puteti folosi energia sanctuarelor. Stramosii nostril ne-au lasat cetatile dacice ca pe niste punti intre ei si noi, poduri care ne conduc catre lumina zamolxiana.

Vom vizita CETATEA COSTESTI – cu cele 4 sanctuare si punctul de inaltare de deasupra sanctuarelor. Din fericire, in Cetatea costesti putem medita nestingheriti. Si o vom face , in fiecare sanctuar. Pentru ca si aici fiecare sanctuar are darul lui.

Un sanctuar iti ofera vindecarea fizica, vindecarea vietii de acum, vindecarea gandurilor de acum.

Un alt sanctuar iti ofera vindecare emotiilor de peste timp, iti ofera viziunea transpersonala asupra a ceaa ce esti si te ajuta sa faci diferenta intre ceea ce esti, tu, autenticul si ceea ce crezi ca esti.

Un alt sanctuar iti ofera creatia, puterea de a-ti creea viata asa cum iti doresti, prin chemare si intentie. Iti adduce in fata ochilor toate aducerile aminte, te conecteaza la memoria akashica…..ahhh..ce minunat este acel sanctuar

Sa va mai spun, sa nu va mai spun….despre dragul si iubitul meu sanctuar al inteleptilor, al pastratorilor de lumina. Dar mai bine va las sa ii ascultati voi in liniste, de Rusalii

Vom vizita cetatea FETELE ALBE – locul de unde fecioarele pastrau vrajjile, puterea si intelepciunea feminina, locul unde teseau vindecarile dar si puterea cetatilor. Prin virtutile lor ele erau preotesele, ele erau alesele pastratoarele , vrajitoarele albe care incuiau cu vraji de protectie cetatile, oamenii.

 

man standing in field, looking to the sunset

 Vom vizita cetatea PIATRA ROSIE. Aici ne vom intalni cu Zeita Bendis si vom face o meditatie intensa in templul Zeitei Bendis de la cetatea Piatra rosie. Asta este locul unde iti iei puterea inapoi. Locul unde reinveti sa te afirmi tu in toata slepndoarea ta divina, locul unde sinele tau divin iti arata de cate ori ai cedat din puterea personala persoanelor din jurul tau.

Vom vizita si Locul de veci al lui ARSENIE BOCA pentru a-i multumi ca a ales sa se nasca in acest popor si pentru ajutorul pe care ni-l ofera necontenit dincolo de timp.

Perioada – 21- 27 august 2017
Costul călătoriei – depinde de tipul de cazare pe care îl alegi. Eu voi sta la cort pentru ca îmi e dor sa dorm pe pământ, îmi e dor sa mă conectez cu pământul.
La cort cu posibilitate toaleta, dus apa calda apa rece in interiorul pensiunii – 690 Ron
Cazare in pensiune camera dubla sau tripla – 900 Ron
La cerere se poate organiza transport, dar pana una alta locul de întâlnire este localitatea Costești, Județul Hunedoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *