In ce fel elevarea spirituala iți afectează corpul fizic?

In ce fel elevarea spirituala iți afectează corpul fizic?

Trăim intr-un timp in care din ce in ce mai mulți oameni își doresc sa îmbrățișeze partea lor spirituala. Chiar si oameni care nu folosesc eticheta de spiritualitate sunt din ce in ce mai deschiși , își asculta din ce in ce mai des intuiția si se întreabă din ce in ce mai des despre sensul vieții.

Deși trăim într-o lume a științei, a logicii si raționamentului , in care acestea sunt venerate, din ce in ce mai mulți oameni încep sa pună la îndoiala modul in care ni s-a spus sa ne trăim viața. Si deși încearcă sa evite din răsputeri întrebarea, vin momente când întrebarea își capătă propria ei voce si se striga singura : Viața înseamnă mai mult de atât.

Din ce in ce mai mulți oameni se trezesc spiritual si sunt deschiși la ce este dincolo de partea materiala a acestei lumi.

Se pare ca elevarea spirituala este ceva natural, o urmare fireasca in lanțul evoluției. Ascensiunea spirituala este subtila prin însăși natura ei. Schimbări subtile ale energiei ridica vibrația cu mari efecte fizice.

Țin sa atrag atenția ca elevarea spiritual este o călătorie personala care diferă de la persoana la persoana.  Așadar, drum bun in călătoria dvs personala

O sa va scriu 11 semne ale ascensiunii spirituale  pe care le-am trăit personal si pe care le-am regăsit si in drumul altora

 1. O conexiune puternică cu natura

Înainte de asta legătura ta cu natura era de genul : “las-o in pace. Ce contează?!” Acum trăiți o conexiune adânca cu natura, si trăiți cu încântare fiecare schimbare. Este sa posibil sa va vin sa  plângeți de fericire privind culorile toamnei, va încânta culorile, umbrele, lumina si găsiți noi sensuri si noi motive de înălțătoare bucurie. Deja ați început sa iubiți mai mult animalele decât înainte si conexiunea dvs cu animalele este din ce in ce mai profunda. Pe mine, de exemplu, mulți prieteni mă numesc mama animalelor. Căței, pisici vin către mine fără frica. Nici a mea, nici a lor. Va schimbați si acceptați din ce in ce mai mult lucrurile ca sunt exact așa cum sunt. Acceptați ploaia si e posibil sa va placa din ce in ce mai mult sa radeți plimbându-va prin ploaie, sau sa va jucați cu stropii de ploaie sau sa dansați in ploaie.

 

 1. Emoții puternice

Este posibil sa vi se întâmple din ce in ce mai des sa va doriți sa plângeți. Va emoționați si parca va dau lacrimile, atât de plăcere cat si de neplăcere. Câteodată va vine sa plângeți din orice. Si daca va uitați la știri si aflați o veste trista cu accidente, e posibil ca ochii voștri sa se umple de lacrimi.

Si asta e foarte important: este posibil ca in unele zile sa va simțiți deprimat si in altele sa fiți plini de bucurie. Simțiți toata gama de emoții si da, se scurge, dar asta fără un motiv neapărat valabil in exterior. Stați prezenți in aceste sentimente, acceptați-le, simțiți-le deplin si ele vor trece

 

 1. Schimbări la nivelul energetic

Si asta e foarte importanta. Pentru ca ar putea fi interpretata altfel de către psihologi, psihiatri si alți doctori. Vor fi zile in care veți avea energie de va vine sa construiți singuri o casa si in alte zile energia voastră e aproape zero si de abia daca va puteți da jos din pat. Dormiți, odihniți-va si acceptați-va starea cat puteți de mult in zilele cu energie joasa. Asta este, asta se întâmpla o perioada. Sunt însă si acele zile in care cred ca sunteți  capabil sa schimbați toata lumea doar pocnind un deget. Încercați sa mâncați cat mai sănătos si nu va stresați din cauza acestor schimbări bruște de energie. Vor trece, nu va simțiți vinovați. La un moment dat situația se va stabiliza. Luați-o ca atare si nu încercați sa luptați împotriva ei. Orice lupta prelungește starea de disconfort

 

 1. Sentimentul ca ceva s-a schimbat cu tine

Ai din ce in ce mai des ca nimic nu mai e ca înainte, ca ești diferit si te simți diferit. Vechile cai s-au prăbușit si adevăratul EU începe sa crească. Permiteți-i sa crească îmbrățișându-va pasiunile, bucuriile, transformarea.

 

 1. Intoleranta alimentara sau la anumite substanțe – alcool , țigări, anumite medicamente, anumite mâncăruri

Pe măsura ce devii din ce in ce mai sensibil, corpul tău începe sa reacționeze diferit la alimentele pe care le-ai mâncat mereu. Sau brusc nu mai accepta anumite substanțe sau cafeaua sau țigările. Corpul meu, de exemplu, nu mai acceptă alcoolul. Intolerantele sau alergiile s-ar putea sa nu fie permanente. Aveți încredere in corpul dvs si oferiți-i ceea ce cere. Câteodată corpul știe mai bine decât noi. Eu însămi am rămas surprinsa cat de deștept era corpul meu

 

 1. Conștientizarea modelelor sau relațiilor recurente

E posibil ca dvs sa fii trăit aceleași modele de câteva zeci de ani, dar brusc deveniți conștient. Deveniți conștient ca distrugeți fără sa va dați seama ceea ce ați creat, sau ca ați atras pana acum persoane dependente sau ca in jurul vostru se întâmpla mai mult sau puțin aceleași lucruri si realizați ca dvs le atrageți.   Deveniți din ce in ce mai conștient ca stările dvs va creează realitatea înconjurătoare si deveniți din ce in ce mai dispus de a va asuma responsabilitatea propriei dvs realități.

 

 1. O dorință din ce in ce mai puternica sa va găsiți / regăsiți pe dvs, sa va schimbați grupul social, locul de munca sau chiar obiceiurile

Nevoile materiale v-au trimis către multe scopuri, multe dorințe, multe așteptări. De acum începeți sa va întrebați cine are cu adevărat nevoie de toate acestea si sa faceți alegeri din ce in ce mai conștiente. Înainte însă de a face pașii efectivi pe acest drum, va recomand sa va retrageți, sa faceți un pas înapoi din însăși viața voastră pentru a va putea reconecta cu spiritualul, pentru a va putea reconecta cu Sinele dvs.  Plimbări din ce in ce mai dese in natura ar fi binevenite

 

 1. Creșterea numărului de coincidente

Dintr-o data începeți sa întâlniți exact oamenii potriviți care va împărtășesc dorință de elevare spirituala si circumstanțele benefice încep sa apară. Răspunsurile la întrebări încep sa va fie dezvăluite prin semne si mesaje. Fie si prin panouri de pe strada pe care va cade privirea. Sincronicitatea este un semn ca va aflați pe drumul cel bun si ca deveniți din ce in ce mai conștient de minunile care se întâmpla in jurul dvs. Cu cat mai mult observați si cu cat atenția voastră se in treapta către aceste sincronicități cu atât apare  si creste aprecierea pentru îndrumarea pe care o primiți in plan subtil

 

 1. Materializări mai rapide

Elevarea spirituala va ridica vibrația. Acest lucru implica o eliberare a blocajelor si in acest fel se permite abundentei sa curgă către dvs. A fi in aliniere cu o vibrație mai mare conduce la materializări mai rapide. Deveniți conștient ca gândurile dvs prind viața aproape instantaneu si , in felul acesta, deveniți din ce in ce mai atent la gândurile dvs. Nu uitați însă, orice fel de gând ajunge sa fie materializat, deci devine din ce  in ce mai evidenta zicerea : ‚ De ce iți e frica, de aia nu scapi !” Printr-un stil de viața conștient puteți alege in ce direcție va folosiți energia: in direcția fricii sau in direcția creativității. Pe măsura ce ascensiunea dvs spirituala continua puteți observa ca alegerea frica/creativitate se întâmpla de la sine cu accentul din ce in ce mai vădit către creativitate si către manifestarea adevăratului dvs potențial.

 

 1. Somatizari rapide

Din păcate, corpul dvs va somația foarte repede orice disconfort spiritual. Daca va certați cu cineva semnificativ din viața dvs  ( ex. familie – mama, tata, frate, sora, soț sau prieten apropiat )    este posibil sa răciți destul de zdravăn. Conflicte reprimate in cuplu, furie legata de manifestarea relației dvs de cuplu – probleme la rinichi, chiar pietre la rinichi.

 1. O schimbare majora in ceea ce citiți, in pasiunile dvs in hobby-urile dvs

Va schimbați spre bine. Deja va îndreptați către o viața de împlinire si un scop profund. Pe măsura ce faceți veți găsi modalități diferite de a petrece timpul si veți lăsa cumva mult in urma ceea ce făceați înainte. Veți considera viața de dinainte ca fiind oareșicum fără rost.

Schimbarea si creșterea dvs au început deja. Sunt însă însoțite de un oareșicare disconfort. Dar disconfortul este mărit de rezistenta. Aflați ca totul este exact așa cum trebuie sa fie si ca dvs tocmai experimentați creșterea spirituală ca o legătura fireasca in lanțul evoluției. Atunci când apare disconfortul întrebați-va unde, sau in ce anume va rezistați si încetați rezistenta. Lăsați-o sa plece, sa se disipez.

Cea mai întunecata parte a nopții este chiar înainte de ivirea zorilor. Si așa este dintotdeauna

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *