Alegere din iubire sau din frica

Orice alegere faceti sa nu o faceti din frica.

Alege din iubire. Permite-i iubirii sa iti faca alegerile.

Faceti alegerile din pacea Sinelui.

Ne-am nascut si am murit de atatea ori. Am facut bine, am facut rau, am gresit am mers mai departe tocmai ca sa invatam sa nu mai facem alegerile din frica.

Sunt multe frici. Frica de moarte, frica de a nu fi iubit, frica de a nu fi parasit, frica de a nu fi corect, frica de singuratate, frica de critica, frica de…….afurisit de multe frici.

Oferiti-va 15 minute de pauza, in care sa va concentrati asupra respiratiei, si orice gand care va apare, lasati-l sa treaca si intorceti-va atentia asupra respiratiei. Adierea aia blanda pe care o simtiti pe buza superioara. Doar 15 minute si apoi cercetati-va sufletul.

Daca alegerea voastra este facuta pentru a evita ceva, este o alegere din frica. Continuati sa respirati si lasati frica sa se disipe, sa dispara. Imaginati-va ca pleaca, ca va paraseste corpul ca un nor dens.

Cel mai adesea e posibil sa plece din zona plexului solar – frica de a pierde controlul, din zona pieptului – frica de singuratate, de neiubire sau poate din crestetul capului – frica de a nu pierde legatura cu divinitatea. Lasati frica sa se disipe si sa plece.

Si apoi alegeti din pacea Sinelui.

Pacea Sinelui iubirea lumina.Noi, cei care suntem pe Pamant, am venit sa invatam sa traim fara frica. Reusim?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *