Excursie la Polovragi – Călătorie către o stare de spirit

Excursie la Polovragi –  Călătorie către o stare de spirit

Vino cu mine de echinocțiu.

Ce înseamnă echinocțiul de toamna? Ziua echinocțiului de toamna este egala cu noaptea. Si începând din acea zi, noaptea începe sa crească si ziua se face tot mai mica.

Dar daca întrebi natura, daca te uiți oleacă de jur împrejur, ce vezi tu de echinocțiu in Romania?? A venit toamna, frunzele încep sa cada, fructele se aduna, roadele de peste an sunt strânse pin hambare. După munca de peste an, omul, in sfârșit, începe sa se odihnească si sa se bucure de tot ceea ce a strâns.

Înlăuntrul fiintei  noastre echinocțiul de toamna produce un echilibru dintre nevoia de munca pentru supraviețuire si exteriorizarea armoniei interioare, a frumuseții, a manifestării artistice, a iubirii lăuntrice.

Lecția frumoasa a echinocțiului este sa ne reamintim cat de minunat este ca putem valorifica îmbinarea dintre util si plăcut, ca putem valorifica frumusețea si partea artistica din interiorul ființei noastre in același timp cu partea materiala a vieții. Pe scurt, ne reamintim sa îmbinăm armonios utilul cu plăcutul, materialul cu spiritualul.

Ce aduce echilibrul de echinocțiu in viața noastră? In aceste zile sentimentele si emoțiile noastre înălțătoare vor fi in plina expansiune binefăcătoare si vor ajuta la înlăturarea tendințelor inferioare ale noastre cum ar fi:  critica excesiva, încrâncenarea, preocuparea materiala excesiva, orgoliul prea puternic.

Unde mergem? Intr-unul din locurile puternic încărcate energetic din Romania, la peștera Polovragi si cetatea dacica de la Polovragi.

Cetatea dacica de la Polovragi o găsim deasupra peșterii, după un drum de vreo ora prin pădure si peste stânci.

Obligatoriu: Echipament de mers pe munte, cu pelerina de ploaie, . Exclus sandale, balerini pantofi cu toc J

Organizator : MARIANA DRAGAN – psiholog, psihoterapeut

Facultatea de psihologie – Master in PSihologie clinica

Psiholog clinician autorizat Colegiul psihologilor din Romania

Psihoterapeut in hipnoza clinica ericksoniana si psihoterapie integrativa – autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania

Psihoterapeut transpersonal – Facilitator respirație Pneuma – Holotropica – maeștri Juan Ruiz Naupari – shaman contemporan, peruan, născut in Cuzco, profesor doctor in psihologie fondator al Asociației Culturale Inkari – curs autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania

Călătoria va fi o călătorie de dezvoltare personala transpersonala. Pentru cine își dorește decontarea pe firma, va rog sa transmiteți din timp datele de identificare.

Perioada – 22 – 24 septembrie 2017

Costul călătoriei – 275 Lei include cazarea

La cerere se poate organiza transport, dar pana una alta locul de întâlnire este localitatea Polovragi, Județul Gorj, Oltenia.

Pentru detalii mă puteți contacta la numărul de telefon 0755916262

Informații pe pagina www.marianadragan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *