Increderea se construieste

Increderea e ceva ce sa construieste. Cum se construieste ? practicand increderea in fiecare zi, in fiecare moment al vietii tale.
Cand increderea dispare, cine apare?? NEINCREDEREA. Cu cat ai mai multa incredere, cu atat nu mai au loc indoielile. Pentru ca locul este déjà ocupat de INCREDERE.

Asa ca, de fiecare data cand va vine sa renuntati, cand sunteti obositi si nu mai aveti incredere in visul vostru , puneti-va intrebarea. „Dar daca as avea incredere, cum as reactiona ? Ce as face daca as avea incredere in mine ???” Si faceti!!

Traiti-va visul. Imaginati-va visul impartitit in mici bucati, in mici pasi care va duc catre implinirea visului vostru. Imaginati-va traindu-va visul si faceti asta avand incredere deplina. Universul va va testa increderea si poate, va mai pune piedici pe calea voastra. Dar daca voi va imaginati in fiecare zi visul vostru si faceti in fiecare zi ceva pentru el, avand INCREDERE, cu siguranta ca visul va deveni realitate. Va asigur.

Increderea transforma visul in realitate, pe cand indoiala conduce pe cararea evitarii.

De cele mai multe ori evitam sa facem ceva din cauza pierderii incredereii. In ceilalti , dar mai ales in noi insine. Evitam si Neincrederea creste. Pentru ca ocupa locul lasat liber de increderea care a plecat.

Vrei sa ai incredere in tine ? Persevereaza. Oricat de mic ar fi pasul pe care il faci, oricat de mica ar fi Victoria pe care o obtii, a mai trecut o clipa in care increderea ta a crescut. Ajut-o sa creasca. In fiecare moment. Pasi mici si multi, realizari mici si cat mai multe. Pana cand increderea va fi DEPLINA.

Va doresc incredere in voi. Increderea este MAGICA ! Poate transforma un vis in realitate.
Mariana Dragan Psiholog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *