Nu iti irosi viata

Nu iti irosi viata.
Nu ai venit sa fii Maica Tereza. NU ai venit nici sa o pictezi din nou pe Mona Lisa. NU ai venit nici ca sa descoperi nu stiu ce particula a lui Dumnezeu.
Daca vrei neaparat sa crezi ca ai venit cu o misiune, ai venit cu o singura misiune. Sa gasesti calea de a fi fericit, de a trai in armonie, de a manifesta compasiune, de a iubi.
Si daca vrei neaparat o comparatie….Maica Tereza iubea, Leonardo da Vinci iubea sa creeze.
Gaseste calea de a iubi ce faci, de a iubi cine esti. Asa ii vei putea iubi si pe ceilalti. SI vom trai cu totii in acei 1000 de ani de pace 
NU iti irosi viata incercand sa schimbi. Dorinta ta de a schimba vine dintr-o nevoie care plange pentru a fi implinita. Gaseste-ti nevoile si alina-le ! Iar pentru tine, alege altceva. Urca-te pe un alt val. Un alt val te poate duce catre armonie. Daca ramai in dorinta de a schimba vei ramane in lupta, in incrancenare.
O sa imi vorbiti despre copii, despre munca, despre cat de gea e viata. Aiurea ! Daca tu traiesti in armonie, iti garantez ca si copiii tai vor fi fericiti. Pentru ca vor primi de la tine iubirea si atentia de care au nevoie.
Ce faci ?? Ramai la acelasi serviciu pentru ca ti-e frica ca pierzi nu stiu ce siguranta. Gaseste-ti pasiunea si fa din pasiunea ta un stil de viata, munca ta.
Ramai intr-o casnicie din care tandretea si atentia acordata partenerului lipseste. De ce ?? Ti-e cumva frica de singuratate ?? Alina frica si urca-te pe alt val.
Nu iti irosi viata cheltuind-o pe nefericire.
Ai venit aici sa traiesti in armonie, sa razi, sa te bucuri, sa fii fascinat de minunea asta a materializarilor care se numeste viata. Ai venit sa iubesti viata 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *