Meditatie la luna plina

14.11.2016, ora 19 – Luna plina si miracolele ei

Va invit sa facem impreuna o meditatie la luna plina. Imi voi aduce toba asa ca la inceput vom face o calatorie shamanica in lumea de jos. Lumea de jos este lumea vegetala, lumea animalelor, lumea spiritelor naturii. Acolo ne putem intalni cu animalul nostru de putere si putem avea o conversatie care sa ne lamureasca cele mai adanci temeri ale noastre. Vom face o scurta pauza si apoi vom medita impreuna la una plina, ne vom lasa scaldati in lumina blanda si puternica a lunii.

Despre luna plina si luna noua puteti citi o gramada pe net, dar eu va spun ce e mai important pentru mine. Femeile care traiesc in echilibru cu natura au ciclul menstrual reglat conform atlernantei dintre luna noua si luna plina. Astfel, femeile care au ajuns in postura de a reda din experietenele vietii, de a imbogati spiritual cultura tribului ( a oamenilor din jur ) au ciclul mestrual la luna plina, iar cele care inca pot face copii si isi doresc copii, au ciclul menstrula la luna noua.
Luna plina de pe 14 noiembrie se pare ca este cea mai mare luna plina a secolului XXI si cea mai mare din ultimii 70 de ani.

Va astept cu drag.
Numarul maxim de locuri 15
Intrarea pe baza de donatie. Donatie minima sugerata 15 ron
Cu ocazia asta lansez seara de lunii ca fiind seara de meditatie. Eu zic ca este perfect sa ne incepem saptamana cu o ora, doua de meditatii. Vom fi mai senini si mai calmi si mai intelegatori cu cei din jur, mai armoniosi ( daca se poate spune asa ) . Asadar, Luni meditam

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *