Călătorie shamanica întoarcerea înainte de naștere

Noi cu noi inainte de nastere
Pe ritm de toba ne vom întoarce împreuna într-o călătorie acolo de unde venim toți, acolo unde toti suntem unul si unul toti. Si de acolo vom începe sa privim către pământ, către părinții noștri, către familia noastră largita Vom conștientiza care au fost motivele care ne-au chemat pe pământ, care au fost lecțiile noastre, care au fost motivele care ne-au chemat in familia noastră, ce avem de vindecat atat la noi cat si la familie si ce avem de învățat de la propria noastră familie.
Fiecare din noi, înainte de a ne naște, ne-am uitat cu atenție si ne-am ales cel mai bun loc, cea mai potrivita familie ca noi sa ne putem realiza lecția de viață cu care venim pe pământ. Ce înseamnă lecția de viață?? Sunt restantele alea Karmice, regretele altor vieți, restantele altor vieți. Alegem sa ne naștem, de fapt, alegem sa plecam pe pământ pentru a ne face lecțiile de viață. De fiecare data când plecam suntem convinși ca ne vom face lecția de viață. Si pentru asta, ne uitam cu atenție sa ne alegem familia in așa fel încât sa ne asiguram condițiile pentru a ne face lecțiile. Fiecare dintre noi poate alege diferit. Daca cineva are ca lecție de viața sa înțeleagă si sa promoveze in mod corect ( vorbim despre corectitudine in fata divinității, nu despre corectitudinea lumeasca, așa cum o înțelegem noi acum ) Înțelegerea spirituală, înțelegerea divinității, s-ar putea ca acea persoana sa își aleagă sa se nască in casa unui preot creștin, sau a unui yoghin, sau…..poate într-o familie regala. Când ne alegem lecția de viața ne alegem si modalitatea pe care o credem cea mai potrivita pentru a ne-o îndeplini.
Așadar , va invit la o călătorie shamanica de întoarcere in lumea de dinainte de a ne naște, sa ne uitam din nou către tara noastră, familia noastră si de ce nu…la lecția noastră de viața. Va invit sa ne reconectam cu rădăcinile pământului unde am ales sa ne naștem. Cu toții am fost mai peste tot, unii dintre noi își aduc aminte, dar acum, in aceasta viață am ales sa ne naștem aici, pe acest pământ si nicăieri altundeva.
Va aștept la o călătorie shamanica in care sa binecuvântam alegerea noastră si sa ne lăsăm binecuvântați de alegerea noastră de a ne naște aici.
Despre mine:Mariana Dragan Psiholog clinică, psihoterapeut in hipnoza clinica ericksoniana, psihoterapeut integrativ si psihoterapeut transpersonal.
Am început acum mulți ani cu radiestezia, am trecut prin cursuri de reiki si theta healing si prin numeroase alte scoli, dar marea mea dragoste s-a dus către shamanism. M-am văzut șaman in multe vieți ( m-am mai văzut si cerșetor, sa nu credeți ca doar shaman am fost ) cu aduceri aminte din șamanismul peruan ( zona junglei ) si șamanismul siberian. Profesori pe aici, pe pământ, mi-au fost Howard Charing si Reiner Trenner si Juan Ruiz Naupari, oameni minunați de la care am învățat tot ce nu îmi aduceam aminte. Dragostea fata shamanism i-a chemat in viață mea. Pentru ca in shamanism cam așa se intampla. Primești ceea ce ti se cuvine si cam nimic altceva. Deci, daca vrei sa ti se cuvină ceva, acționează, trăiește in sensul in care iți dorești sa primești. Si cu siguranța, vei primi.
Va aștept la ora 17, sâmbătă, 4 februarie. Cost 80 Ron

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *