Daca e miercuri e MINDFULNESS !

Serile de mindfulness

Daca e miercuri e MINDFULNESS !

Ce este mindfulness?

Mindfulness este abilitatea umana de a fi prezent, complet prezent si conștient locul in care ne aflam complet conștienți de ceea ce gândim, de ceea ce se întâmpla înăuntrul nostru si in jurul nostru, complet conștienți de ceea ce facem si de ce facem de felul inc are alegem acțiunea care ne reprezintă.

De fiecare data când tu aduci atenția conștientă către ceea ce experimentezi direct sau de fiecare data când aduci atenția către starea mintii tale prin intermediul gândurilor si emoțiilor deja ai început sa fii mindfull .

Mindfulness este energia care ne ajuta sa recunoaștem condițiile fericirii care sunt deja prezente in viețile noastre. Tu nu ai nevoie sa aștepți 10 ani sa experimentezi aceasta fericire. Ea este deja prezenta in fiecare moment al vieții tale. Este in noi toți cei care trăim dar…nu știm încă.  Când inspiram si expiram noi atingem de fapt, însăși miracolul de a fi in viața. De asta mindfulness poate fi sursa bucuriei si fericirii.

Ați trăit vreodată senzația ca viața voastră este accelerata? Senzația ca nu ai timp pentru tot ceea ce vrei sa faci si ca secundele se pierd așa cum se pierde nisipul printre degete? Trăim într-o  epoca de stres, viteza si zgomot ( exterior si mental ) Suntem intoxicați cu tot felul de informații si sarcini de efectuat. Mintea noastră nu tace si i se învârt rotitele in orice moment.

Ne mișcam repede, repede in orice moment din zi, in fiecare zi. Si totul se întâmpla , pana si  viața se întâmpla sa treacă si noi rămânem sa așteptăm sa se întâmple ceva, ceva ce ar fi diferit si departe de noi înșine, dar care sa ne apropie de noi insine. Si uita așa uitam sa totul se întâmpla acum si ca prezentul o ia la vale.

Ziua de azi este cea care pregătește ziua de mâine. Azi, ACUM este momentul principal.

Dar cum putem sa aducem pace si armonie  in momentul haotic de azi?? Răspunsul este simplu. Învățam sa fim prezenți, învățam sa facem conștient tot ce facem sau învățam sa conștientizăm tot ceea ce facem.

Mindfulness este o întoarcere către ziua de azi, către momentul prezent, către ACUM. Mindfulness este o întoarcere spre fericire.

Va aștept la SERILE DE MINDFULNESS miercuri orele 18 – 21. Primul curs este miercuri 11 octombrie.

Cursul de mindfulness este un curs de dezvoltare personala. Este împărțit in 6 module. Mai multe informații pe www.marianadragan.ro

Organizator : MARIANA DRAGAN – psiholog, psihoterapeut
Facultatea de psihologie – Master in PSihologie clinica
Psiholog clinician autorizat Colegiul psihologilor din Romania
Psihoterapeut in hipnoza clinica ericksoniana si psihoterapie integrativa – autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania
Psihoterapeut transpersonal – Facilitator respirație Pneuma – Holotropica – maeștri Juan Ruiz Naupari – shaman contemporan, peruan, născut in Cuzco, profesor doctor in psihologie fondator al Asociației Culturale Inkari – curs autorizat de Colegiul Psihologilor din Romania

Cost 150 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *