Respiratie holotropica-pneuma. Calatorie catre sine : 18 – 19 martie 2017

Respiratie holotropica – pneuma – Calatorie de echinoctiu
Echinoctiu, ziua egala cu noaptea, timpul echilibrului intre lumina si intuneric., timpul in care umbrele se impletesc si se desfac pentru a lasa locul sinelui autentic

Va chem la o calatorie catre sinele vostru autentic prin intermediul unei respiratii holotropice-pneuma
Radacinile emotionale ale tulburarilor psihosomatice nu se gasesc doar in copilarie sau in perioada perinatala ci undeva acolo adanc, in necunoscutele domenii ale inconstientului. Poate fi descurajant sa cititi asta, ca putem fi condusi de mecanisme care se ascund in nivelurile transpoersonale ale psihiculului.
Respiratia holotropica-pneuma este o auto-terapie pentru ca ofera o cale de a lucra cu starea amplificate de constiinta. In aceasta stare putem mobiliza radarul intrerior capabil sa gaseasca calea de a lucra cu emotiile puternice, care se ascund in haul inconstientului, in adancurile transpersonale ale vietii umane.

Starea amplificata de constiinta ne ofera harta necesara pentru a aduce emotiile la nivel constient si a le procesa conform noilor intelegeri dobandite in starea de constiinta modificata/amplificata. Vietile noastre anterioare se vor desfasura in viziuni, viziunile in intelegeri

In respiratia holotropica-pneuma baza este psihologia transpersonala si vom putea vedea radacinile spiritualitatii ca fiind bazate direct pe experiente personale, experientele personale fiind o importanta dimensiune a psihicului uman si a intregii existente umane.

Dupa respiratia holotropica propiru zisa, vom picta mandale cu mesajele primite, ca parte de integrare a experientelor holotropice.
Respiratia holotropica este o realizare inovatoare a psihoterapiei care, in mod evident, difera de caile clasice. Avand la baza hiperventilatia si folosind o muzica puternica, la volum maxim, se induce trecerea in stare modificata/amplificata a constiintei deschizand astfel cutia pandorei a emotiilor puternice si a experientelor transpersonale.
Toate acestea conduc catre o remarcabila deschidere spirituala, o crestere a compasiunii, a tolerantei si…ma incumet sa spun, o schimbare radicala in ierarhia valorilor personale. Pentru mine, personal, respiratia holotropica a fost una dintre portile de trecere de la „eu am” la „eu sunt” 

Pentru a participa la aceasta experienta aveti nevoie de o saltea izopren sau orice alt fel de de saltea pe care sa va puteti intinde comod si sa respirati, o patura sa va inveliti si o perna mica pentru a va sustine capul lejer, in asa fel incat experienta sa fie cat mai confortabila.

Recomand cu insistenta sa veniti imbracati in alb.

Facilitator : Mariana Dragan – psiholog, psihoterapeut si practicant shamanic.
Psihoterapeut in hipnoza clinica ericksoniana,- certificata de colegiul psihologilor – Formare in hipnoza clinica si ericksoniana profesor dl Ion Dafinoiu
Psiholog clinician – master in psihologie clinica
Psihoterapeut transpersonal – Asociatia Culturala Inkarri, asociatie mondiala condusa si infiintata de profesor doctor in psihologie Juan Ruiz Naupari, shaman contemporan, nascut in Cuzco – Peru.
Costul workshopului – 275 Ron
Numar maxim de participanti 10.
Inscrierile si plata se fac pana pe data de 15 martie.
Program :
Sambata
ora 10 – inceperea seminarului – prezentarea respiratiei holotropica – pneuma
ora 13 – 14 pauza de pranz
14 – 18 – prima respiratie holotropica-pneuma
duminnica
ora 10 – intrebari si raspunsuri despre respiratia holotropica – pneuma
ora 11 – 15 – a doua respiratie holotropica – pneuma

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *