Calatorie de echinoctiu la Sarmisegetusa 24-26 martie

Calatorie de echinoctiu la Sarmisegetusa

Unul din momentele cele mai impresionante pentru mine este primavara, prin paduri. Sa simt cum natura irumpe puternic, navalnic, cu o forta de neopriit de nestapanit sa fiu acolo, mot in padure si  sa incerc sa ma identific cu mugurele care se desface catre viata. Dar cand asta se intampla in padurile de la Sarmisegetusa, este si mai si. Stau in liniste si ascult chemarea stramosilor, chemarea padurilor de dinainte de a fi paduri.

Va chem de echinoctiu la SARMISEGETUSA.

VOm vizita Sarmisegetusa Regia – aici vom auzi chemarea stramosilor. Ne vom armoniza cu intelepciunea lor pana cand vom ajunge sa interiorizam macar o parte din ea. La Sarmisegetusa Regia ne ducem pentru vindecarea de gandurile orasului, ne ducem pentru echilibrarea chakrelor, pentru intarirea vointei, pentru vindecarea emotionala. Fiecare sanctuar are rolul lui in povestea vindecarii noastre. SI eu am rolul meu. Sa va spun despre sanctuare, despre cum puteti folosi energia sanctuarelor. Stramosii nostril ne=au lasat cetatile dacice ca pe niste punti intre ei si noi, poduri care ne conduc catre lumina zamolxiana.

Vom vizita CETATEA COSTESTI – cu cele 4 sanctuare si punctul de inaltare de deasupra sanctuarelor.  Din fericire, in Cetatea costesti putem medita nestingheriti. Si o vom face , in fiecare sanctuary. Pentru ca si aici fiecare sanctuar are darul lui.

Un sanctuar iti ofera vindecarea fizica, vindecarea vietii de acum, vindecarea gandurilor de acum.

Un alt sanctuar iti ofera vindecare emotiilor de peste timp, iti ofera viziunea transpersonala asupra a ceaa ce esti si te ajuta sa faci diferenta intre ceea ce esti, tu, autenticul si ceea ce crezi ca esti.

Un alt sanctuar iti ofera creatia, puterea de a-ti creea viata asa cum iti doresti, prin chemare si intentie. Iti adduce in fata ochilor toae aducerile aminte, te conecteaza la memoria akashica…..ahhh..ce minunat este acel sanctuar

Sa va mai spun, sa nu va mai spun….despre dragul si iubitul meu sanctuar al inteleptilor, al pastratorilor de lumina. Dar mai bine va las sa ii ascultati voi in liniste, la cateva zile dupa echinoctiu de primavara

Vom vizita cetatea FETELE ALBE – locul de unde fecioarele pastrau vrajjile, puterea si intelepciunea feminina, locul unde teseau vindecarile dar si puterea cetatilor. Prin virtutile lor ele erau preotesele, ele erau alesele pastratoarele , vrajitoarele albe care incuiau cu vraji de protectie cetatile, oamenii.

Organizator : Mariana Dragan – psiholog, psihoterapeut si practicant shamanic

Facultatea de psihologie – Master in PSihologie clinica

Psihoterpeut in hipnoza clinica ericksonianati

Psihoteraput transpersonal – Practicant shamanic – maestri Juan Ruiz Naupari – shaman contemporan, peruan, nascut in Cuzco, profesor doctor in psihologiale  fondator al Asociatiei Culturale Inkarri

Calatoria va fi o calatorie de dezvoltare personala transpersonala. Pentru cine isi doreste decontarea pe firma, va rog sa transmiteti din timp datele de identificare.

Costul calatoriei 475. Include masa si demipensiunea in camera dubla sau tripla .

Va sfatuiesc sa veniti echipati cu haine de drumetie. Temperatura probabila : 10 – 12 grade cu soare.

Va astept cu drag.

Ma puteti contacta pentru detalii la numarul de telefon 0755 91 62 62

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *